Vika

Album Title: Vika, Model: Vika, Photographer: Edwin Setiawan (me), Place: 仁愛路三段附近 (read: ren ai lu san duan fu jin), Date: 2011/12/31.

Photo 1:

Photo 2:

Photo 3:

Photo 4:

Photo 5:

Photo 6:

Photo 7: nice feeling

Photo 8:

Photo 9:

Photo 10:

Photo 11: beautiful^^

Photo 12:

Photo 13: (just not like her haha….)

Photo 14:

Photo 15: One of my favorite photo in this album

Photo 16:

Photo 17:

Photo 18:

Photo 19: her outfit, looked like without skirt haha…..

Photo 20:

Photo 21:

Photo 22:

Photo 23:

Photo 24:

Photo 25:

Photo 26: this pose LOL….

Photo 27:

Photo 28: Snow white and her apple ^^

Photo 29: I like this one…

Photo 30: lovely ^^

Photo 31:

Photo 32:

Photo 33:

Photo 34:

Photo 35:

Photo 36:

Photo 37:

Photo 38:

Photo 39:

Photo 40:

Photo 41:

Photo 42: I just wonder if there is a spider there ^^

Photo 43:

Photo 44:

Photo 45:

Photo 46:

Photo 47:

Photo 48: Vika with X-rite color checker passport ^^

I think there are too many headshot or half body photos for this album, simply just because I use tele lens so it’s not easy to shoot full body portrait. For this session, the weather was not so good so for some places I really need to use high ISO to maintain the shutter speed. My lens have IS (image stabilizer) but sometimes the model moves so I need to make sure that shutter speed is enough to freeze her movement. Well, I really like this album ~ also the model, she is beautiful but in my opinion she is too active haha… (I usually only shoot once or two shots ~ I like to think the frame, composition, pose, etc before I shoot ~ so sometimes I need to arrange her pose and say to hold the pose for few seconds haha….).

Anyway, I have special promo for Outdoor Pre-wedding Service from 2012 Feb, 1 st – July, 31 st . If you’re interested, just click HERE.

11 thoughts on “Vika

  1. semua foto diatas meteringnya pas banget Win….gimana cara metering nya nih? sy bolak balik motret model backgroundnya over ato sebaliknya background nya pas modelnya under…bagi tipsnya doong…

    • Kemungkinan itu berarti lightingnya yang gak pas, trus ada beberapa case memang susah untuk available light case. Tips yang efektif: pilih tempat yang perbedaan exposure antara model dan background gak banyak (klo misalkan bedanya satu stop, background lebih terang nah itu pasti klo mau modelnya lebih terang backgroundnya over). Untuk hal itu kita perlu tambahan cahaya ya bisa dari flash bs dari softbox klo ada, bs jg pake reflector untuk membuat exposure di model kurang lebih setara dengan exposure di background. Atau mudahnya ya kita jangan maksa moto di tempat seperti itu or cari angle yang lain, intinya menyeimbangkan exposure model dan background….

      • ic ic…kemaren pas motrenya sdh jam 11 an jadi biar gak kulitnya belang sy posisikan model di bawah pohon….mungkin ini yanng bikin perbedaan beberapa stop…Thanks ya buat sharingnya…

  2. edwinsetiawan.wordpress.com… long time not visiting this blog. thx ‘mas’ Edwin for inspiration. klo lagi di Indo kasih kabar dong lewat page FB nya biar bisa ketemu. sapa tau mau ngajak saya hunting model2 Indo.. hehe (beneran pengen bangeettt)

    • Makasih ya hehe….
      Di Indo waktunya habis sama keluarga soalnya liburan cuman beberapa hari doang, jadi kemungkinan besar gak hunting model2 indo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: