Just Perfect

Album Title: Just Perfect, Model: 妞妞, Photographer: Edwin Setiawan (me), Place: 華山藝文特區, Date: 2011/02/26. She is new “test” model but her expression and pose are good. I think she just need to slow down a little when change from one pose to other pose. She is also beautiful ~ I wanna shoot her again (maybe not for test session) hehe…..

Photo 1:

Photo 2:

Photo 3:

Photo 4:

Photo 5:

Photo 6:

Photo 7:

Photo 8:

Photo 9:

Photo 10:

Photo 11: love the feeling

Photo 12:

Photo 13:

Photo 14:

Photo 15:

Photo 16:

Photo 17: lovely

Photo 18:

Photo 19:

Photo 20:

Photo 21: beautiful^^

Thanks for visiting my blog and website, comments are really appreciated…..

Anyway, I have special promo for Outdoor Pre-wedding Service from 2012 Feb, 1 st – July, 31 st . If you’re interested, just click HERE.

Advertisements

11 thoughts on “Just Perfect

  1. Keren banget kak… ^^
    Pertama kali saya lihat website kakak saya sangat terkesima, foto-foto kakak benar-benar menjadi sumber motivasi untuk saya semakin mendalami bidang fotografi, hehe…

    Walaupun sekarang saya masih seorang pemula dengan kemampuan seadanya, saya akan berusaha sebaik mungkin meski hanya bermodalkan kamera pocket biasa…

    Doakan saya berhasil yaa kak, dan semoga kakak selalu sukses… ^^

    • Halo salam kenal jg… kebetulan namanya sama nih hehe….
      Sebenarnya klo belajar gak perlu pake kamera DSLR yang canggih, pake kamera pocket yang bisa diatur manual (seperti aperture, iso, exposure, white balance, dll) jg bisa belajar banyak. Komposisi jg bs dipelajari dengan kamera pocket….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: